Professionals algemene gezondheidszorg

Je bent als arts of verpleegkundige opgeleid om mensen beter te maken, maar krijgt ook te maken met mensen die met verwondingen komen die zij zichzelf hebben toegebracht. Hoe kan je dit schijnbaar tegennatuurlijke gedrag begrijpen en plaatsen? Waarom doen mensen dit? Hoe ga je hiermee om? Moet je er wel of niet iets over zeggen? Er wel of geen aandacht aan besteden? En wat doe je met die patiënten die steeds opnieuw terug komen?
In de scholing komen al deze vragen uitgebreid aan bod. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaringen als verpleegkundige, mijn persoonlijke ervaring met zelfbeschadiging en de resultaten van mijn wetenschappelijke onderzoek: “Zie mijn pijn. Patiënten en zorgprofessionals over de bejegening rondom zelfbeschadiging op de Spoedeisende Hulp.”
 
Tarieven

Gastles (2 uur): € 259
Verdieping (2 uur):  € 309

Voor de verdiepende gastles geldt een maximum van 20 deelnemers in verband in verband met de interactieve oefeningen. De verdiepende gastles wordt enkel gegeven na een basis gastles of wanneer de deelnemers al een theoretische achtergrond op het gebied van zelfbeschadiging hebben.
De gastles en verdieping kunnen samen geboekt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om het volledige team van de huisartsenpraktijk of spoedeisende hulp een gastles aan te bieden en een selectie van het team daarop volgend de verdieping te laten volgen. Bij het boeken van een combinatie ontvangt u 10% korting op de totaalprijs.

De tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten.