Hulpverleners algemene gezondheidszorg

Je bent als arts of verpleegkundige opgeleid om mensen beter te maken, maar krijgt ook te maken met mensen die met verwondingen komen die zij zichzelf hebben toegebracht. Hoe kan je dit schijnbaar tegennatuurlijke gedrag begrijpen en plaatsen? Waarom doen mensen dit? Hoe ga je hiermee om? Moet je er wel of niet iets over zeggen? Er wel of geen aandacht aan besteden? En wat doe je met die patiënten die steeds opnieuw terug komen?
 
In de scholing komen al deze vragen uitgebreid aan bod. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaringen als verpleegkundige, mijn persoonlijke ervaring met zelfbeschadiging en de resultaten van mijn wetenschappelijke onderzoek: “Zie mijn pijn. Patiënten en zorgprofessionals over de bejegening rondom zelfbeschadiging op de Spoedeisende Hulp.”
 
Neem contact op voor vragen of om een scholing te plannen.